Opinie - Zespół Etna

 ZESPÓŁ ETNAZAPRASZAMYWESELAZABAWYEVENTY 

 ZESPÓŁ ETNAZAPRASZAMYWESELAZABAWYEVENTYkontakt@zespoletna.pl 

Przejdź do treści

Menu główne:

Opinie

JEŚLI MASZ OCHOTĘ, NAPISZ O NAS KILKA SŁÓW
31 komentarze

1 2 3
Natalia i Piotr
2018-10-09 20:38:40
Bardzo polecamy zespół Etna. Piękna oprawa muzyczna na naszym ślubie w kościele. Dzięki zespołowi nasze wesele było udane na 100%. Wszyscy nasi goście byli zachwyceni zarówno młodzież jak i starsze pokolenie, grali hity współczesne oraz hity z ubiegłych lat. Zabawy oczepinowe angażowały wszystkich gości. Całym sercem możemy polecić zespół "Etna" osobom, które pragną aby dzień ich ślubu był wyjątkowy.
Monika i Dawid
2018-10-09 14:03:46
Zespół wykonuje swą pracę z pełnym zaangażowaniem! Repertuar dopasowany do każdego wieku, głosy przyjemne w odbiorze ;-) Potrafią zaangażować do zabawy nawet najbardziej opornych gości, konkursy weselne prowadzone są z klasą i na poziomie. Zespół nie robi zbyt wielu niepotrzebnych przerw typu "a teraz idziemy na jednego", wręcz przeciwnie zajmuje się cały czas zabawianiem gości. Dziękujemy za super zabawę i doskonałe wywiązanie się ze swej roli. Polecamy w 100%.
Andrzej
2018-09-17 08:53:41
Zespół super 😊.Świetny repertuar.Wokalistka pełen profesjonalizm.Dziękujemy za świetną weselną zabawę.Polecamy nowożeńcom.
Angelika
2018-09-13 10:57:59
Zespół, któremu niczego nie brakuje. Świetna zabawa do białego rana gwarantowana :) Polecamy w 100%.
Łukasz
2018-09-11 21:48:23
Z całego serca polecamy! Jesteśmy mega zadowoleni z grania na weselu. Oczepiny przeprowadzone super. Bardzo dobry kontakt z orkiestrą. Goście weselni zachwyceni.
Polecamy przyszłym Nowożeńcom!
Jeszcze raz serdecznie dziękujemy! :) :) :)
Natalia i Paweł
2018-06-24 20:32:35
Długo szukaliśmy orkiestry na swoje wesele, aż w końcu zdecydowaliśmy się na zespół Etna i nie żałujemy!! Całe wesele poprowadziliście bez żadnych zarzutów!! Widać, że się na tym znacie. Jesteście wspaniali!! Dzięki Wam mogliśmy być spokojni na sali, bo cechujecie się profesjonalizmem pod każdym względem!! Macie piękne głosy, a do tego wybór utworów był bardzo przemyślany :) polecamy każdemu i możemy zagwarantować 100% satysfakcji!! Było super bardzo, ale to bardzo dziękujemy:)
Larysa
2018-06-18 22:00:27
Wesele musieliśmy przyspieszyc o kilka miesięcy,więc czas na przygotowania tez się skrócił,chociaż nie chciałam zespołu "pierwszego z brzegu" ,toteż szukałam, słuchałam i nikt nie był odpowiedni. Muzyka żadnego zespołu nie wpadała mi w ucho dopóki, dopóty nie trafiłam na zespół "Etna". Po przesłuchaniu ich wykonania na różnych weselach nie miałam cienia wątpliwości,żeby to właśnie oni zagrali na Naszym weselu,a każdy przyzna jak duża rolę w udanym weselu odgrywa właśnie zespół. I totez się tak stało. Wesele za nami a zespół na zawsze zostanie w naszej pamięci jako najlepszy wybór! Piękna muzyka dla każdego pokolenia, anielski glos wokalistki i równie dorównujący panów z zespołu. Wspaniałe podejście do wykonywanej pracy, pełen profesjonalizm i uprzejmosc. Wszędzie będziemy polecać ten zespół!!! Dziękujemy !!!
NATALIA I PRZEMEK
2018-05-29 21:59:37
Krótko i na temat : gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierac zespół na nasze wesele -byłby to ten zespół. POLECAMY !!!!!!!
Anna i Grzegorz
2018-04-24 18:04:14
Bardzo gorąco polecam przyszłym Parom Młodym i nie tylko powyžszy zespół. Oprawa muzyczna šlubu i wesela została wykonana na najwyższym poziomie. O jakošci usługi świadczą bolące jeszcze nogi :)
Patrycja&Łukasz
2018-01-30 14:16:08
Szczerze polecamy ! Goście zadowoleni i wybawieni :) Kontakt mailowy i telefoniczny bez zarzutu :) Super zabawa przy świetnej muzyce :) Gorąco polecamy Patrycja i Łukasz :)
Monika&Mateusz
2017-10-18 16:55:12
Zespół ETNA gorąco szczerze polecamy. Zabawa do białego rana, krótkie przerwy, zróżnicowany repertuar od klasyki po biesiadę. Zespół znaleźliśmy przez przypadek przez internet, nigdy nie słyszeliśmy go na żywo, kontakt tylko i wyłącznie mailowy. Pomimo lekkich obaw zespół okazał się rewelacyjny. Polecamy szczerza każdemu kto szuka zespołu na wesele.
Pozdrawiamy Monika&Mateusz
Maciej
2017-10-11 16:08:52
Zespół genialny.Zabawa do białego rana, goście zachwyceni.Zespół godny polecenia.
Magdalena i Krystian
2017-09-26 22:01:45
Trafiliśmy na zespół Etna po wielogodzinnych poszukiwaniach zespołu na wesele w Internecie. Wyróżnili się świetnymi głosami i rewelacyjnym repertuarem. Wybór tego zespołu był jak strzał w dziesiątkę, nie da się tego opisać słowami... Nasi goście byli zachwyceni ! Na naszym weselu parkiet był pełen do samego końca! Zespół ten świetnie wykonuje piosenki zarówno polskie jak i zagraniczne,grają wiele piosenek w jednym secie i robią krótkie przerwy dzięki czemu goście nie schodzą z parkietu a w przerwach nie nudzą się.
Gorąco polecamy zespół Etna na wesele i wszelkie inne okazje! Bardzo Wam dziękujemy za wspaniałą zabawę i szczerze pozdrawiamy !
Magdalena i Mateusz
2017-09-23 14:16:49
Zespół ETNA to idealny zespół na wesele. Przy ich muzyce nie ma mowy o nudzie. Każdy utwór dopracowany w 100%. Głosy przepiękne. Zespół ETNA to fachowcy w swej dziedzinie. Gorąco polecamy ;)
Natalia
2017-09-18 21:26:30
Gooraco polecamy zespol Etna na wesele! Impreza do bialego rana i odciski na stopach gwarantowane! Bez Was nie bylo by tak udanego Wesela! Dziekujemy baardzo serdecznie i POLECAMY!
1 2 3
DZIĘKUJEMY
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego