Opinie - Zespół Etna

 ZESPÓŁ ETNAZAPRASZAMYWESELAZABAWYEVENTY 

 ZESPÓŁ ETNAZAPRASZAMYWESELAZABAWYEVENTYkontakt@zespoletna.pl 

Przejdź do treści

Menu główne:

Opinie

JEŚLI MASZ OCHOTĘ, NAPISZ O NAS KILKA SŁÓW
40 komentarze

1 2 3 >>
Izabela
2019-10-27 22:11:57
Serdecznie polecamy zespół Etna. Profesjonalne prowadzenie wesela w trzech językach. Muzyka dopasowana do każdego wieku. Nasi goście (polscy i zagraniczni), zarówno jak i my, byli bardzo zachwyceni i chwalili zespół. Miły kontakt. Nie wyobrażam sobie innego zespołu niż Etna. Z czystym sumieniem polecam i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy :)
Agnieszka i Robert
2019-08-16 17:22:04
Zdecydowanie polecamy zespół ETNA :) Wszyscy goście byli pod wrażeniem i podpytywali nas w tańcu o zespół. Piękny wokal każdego członka zespołu, goście praktycznie nie schodzili z parkietu. Pełen profesjonalizm. Super poprowadzone oczepiny. Zespół godny polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy zespół wśród rodziny i znajomych. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy. Dajemy 10/10 :)
Caroline i Wojciech
2019-08-05 18:20:02
Zabawa weselna została pięknie oprawiona muzyką zespołu ETNA. Bardzo Nam się podobało, goście jak najbardziej byli zadowoleni, piękny śpiew i muzyka.
Jesteśmy zadowoleni, pozdrawiamy i polecamy.
Bartek
2019-07-09 18:20:16
Jeśli pragniecie, aby Wasze wesele było niesamowite, wyjątkowe, niezapomniane, żeby wszyscy goście bawili się na parkiecie do samego rana, to trafiliście na odpowiednich ludzi😊 Genialny zespół, bogaty repertuar, profesjonalny konferansjer, umiejętność porwania do zabawy wszystkich gości, krótko mówiąc zespół ETNA, to filar wymarzonego wesela😊
To grupa wyjątkowych profesjonalistów, którzy kochają to co robią i widać to i słychać w każdej minucie ich pracy. Jakość i wykonanie utworów wprawiło w zachwyt nie tylko Nas, ale również gości, od których usłyszeliśmy wiele pozytywnych opinii. Dzięki Wam, nasze wesele było najlepsza imprezą w Naszym życiu 😊 Gorąco dziękujemy, że graliście dla Nas! 😊 Z całego serca polecamy i pozdrawiamy 😊 Laura i Bartek 🙋‍♀️
Łukasz i Patrycja
2019-06-23 11:13:57
Zespół Etna towarzyszył nam podczas naszego wesela.
Jesteśmy bardzo zadowoleni i z całą pewnością polecamy ten zespół innym. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w tworzeniu oprawy muzycznej. Zespół Etna gra różną muzykę bez długich przerw oraz zaprezentowali nam bardzo fajny pomysł na odczepimy. Członkowie zespołu bez dwóch zdań mają talent do muzyki, a wg nas wisienką na torcie w tym ważnym dla nas dniu była oprawa muzyczna w kościele, wokalistka zespołu w przepiękny sposób poprowadziła śpiew. Jak dla nas całość 10/10 :)
Sandra & Sebastian
2019-06-09 17:28:37
Serdecznie dziękujemy zespołowi Etna za to ze my jak i nasi goście mogliśmy bawić się na najlepszym weselu na jakim byliśmy, impreza poprowadzona perfekcyjnie od początku do końca (zabawa trwała do białego rana)
prawdę mówiąc wybraliśmy sobie tylko utwór na pierwszy taniec oraz wspólnie z zespołem uzgodniliśmy jakie będą zabawy oczepinowe, przy czym chętnie korzystaliśmy z ich rad i doświadczenia a resztę imprezy pozostawiliśmy całkowicie w ich rękach co okazało się strzałem w 10.
Zespół poprowadził nasze wesele w taki sposób ze przerosło to oczekiwania nasze i naszych gości, potrafią porwać do tańca najbardziej nieśmiałych gości, przy czym mają idealne wyczucie co zagrać żeby bawili się zarówno starsi jak i młodsi (przedział wiekowy na naszym weselu wynosił od 3 do 93lat ) a ich możliwości wokalne są NIE DO OPISANIA.
Zabawy oczepinowe poprowadzone przez nich dosłownie rozbawiły nas do łez przy czym poprowadzone są ze smakiem.
GORĄCO POLECAMY!
Sandra i Sebastian 01.06.2019
Monika
2019-05-27 11:14:58
Chcielibysmy z mężem bardzo podziękować całemu zespołowi Etna za świetne poprowadzenie wesela. Wszyscy goście byli zachwyceni, widać to było po pełnym parkiecie. Nie mamy żadnych zastrzeżeń i z czystym sercem możemy wszystkim polecać zespół Etna. :)
Karolina i Adrian
2019-05-09 19:22:36
Raz jeszcze dziękujemy za przepiękną oprawę naszego ślubu oraz wesela. Pani wokal powalił wszystkich obecnych w kościele, nawet ksiądz sam przyśpiewywał :) ludzie byli oczarowani anielskim głosem. Zespół zapewnia kompleksową realizację wszystkich celów, jakie chcieliśmy zrealizować. Wesele było tak intensywne, że na poprawinach nikt nie miał siły już tańczyć. Wszystko zorganizowane z rozsądkiem i dobrym smakiem. Pan Janusz wie w czym rzecz i polecamy zostawić mu trochę miejsca na inicjatywę, ponieważ ma doświadczenie i zna się na tym co robi. Poza tym zespół Etna to sympatyczni i mili ludzie. Zachowują się bardzo kulturalnie, z klasą i spełniają się w tym co robią. Życzymy dalszych sukcesów i polecamy wszystkim !!!
Sandra i Szymon
2019-05-04 22:56:18
Świetny zespół!!! ❤️
Natalia i Piotr
2018-10-09 20:38:40
Bardzo polecamy zespół Etna. Piękna oprawa muzyczna na naszym ślubie w kościele. Dzięki zespołowi nasze wesele było udane na 100%. Wszyscy nasi goście byli zachwyceni zarówno młodzież jak i starsze pokolenie, grali hity współczesne oraz hity z ubiegłych lat. Zabawy oczepinowe angażowały wszystkich gości. Całym sercem możemy polecić zespół "Etna" osobom, które pragną aby dzień ich ślubu był wyjątkowy.
Monika i Dawid
2018-10-09 14:03:46
Zespół wykonuje swą pracę z pełnym zaangażowaniem! Repertuar dopasowany do każdego wieku, głosy przyjemne w odbiorze ;-) Potrafią zaangażować do zabawy nawet najbardziej opornych gości, konkursy weselne prowadzone są z klasą i na poziomie. Zespół nie robi zbyt wielu niepotrzebnych przerw typu "a teraz idziemy na jednego", wręcz przeciwnie zajmuje się cały czas zabawianiem gości. Dziękujemy za super zabawę i doskonałe wywiązanie się ze swej roli. Polecamy w 100%.
Andrzej
2018-09-17 08:53:41
Zespół super 😊.Świetny repertuar.Wokalistka pełen profesjonalizm.Dziękujemy za świetną weselną zabawę.Polecamy nowożeńcom.
Angelika
2018-09-13 10:57:59
Zespół, któremu niczego nie brakuje. Świetna zabawa do białego rana gwarantowana :) Polecamy w 100%.
Łukasz
2018-09-11 21:48:23
Z całego serca polecamy! Jesteśmy mega zadowoleni z grania na weselu. Oczepiny przeprowadzone super. Bardzo dobry kontakt z orkiestrą. Goście weselni zachwyceni.
Polecamy przyszłym Nowożeńcom!
Jeszcze raz serdecznie dziękujemy! :) :) :)
Natalia i Paweł
2018-06-24 20:32:35
Długo szukaliśmy orkiestry na swoje wesele, aż w końcu zdecydowaliśmy się na zespół Etna i nie żałujemy!! Całe wesele poprowadziliście bez żadnych zarzutów!! Widać, że się na tym znacie. Jesteście wspaniali!! Dzięki Wam mogliśmy być spokojni na sali, bo cechujecie się profesjonalizmem pod każdym względem!! Macie piękne głosy, a do tego wybór utworów był bardzo przemyślany :) polecamy każdemu i możemy zagwarantować 100% satysfakcji!! Było super bardzo, ale to bardzo dziękujemy:)
1 2 3 >>
DZIĘKUJEMY
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego